Banner

Wet- en regelgeving

De wet- en regelgeving wordt steeds complexer. Niet alleen door de veranderende arbeidsmarkt, de wensen van medewerkers maar ook doordat de overheid continu bezig is met het scheppen van ideale arbeidsvoorwaarden en voorzieningen. 

Tel daarbij op de vergrijzing in de markt, schoolverlaters met diploma die niet aansluiten op de arbeidsmarkt en het beperkt aantal beschikbare specialisten (wegkapen van specialisten van de concurrent of bij u), dan kan men gerust stellen dat wij spreken over een complexe situatie op de arbeidsmarkt.

Het bijhouden van alle veranderingen, signaleren en anticiperen op trents is een dagtaak voor specialisten die zich dagelijks bezighouden met arbeidsvraagstukken.

Detamo begeeft zich iedere dag in de arbeidsmarkt en continu bezig met de laatste updates over wet- en regelgeving. De verandering die in gang zijn gezet of in de toekomst gaan komen staan op het netvlies van onze organisatie en wij adviseren onze opdrachtgevers over de trends en ontwikkelingen.

Als wij worden ingezet bij een opdrachtgever kijken wij altijd naar de beschikbare oplossing in het voordeel van zowel medewerker als opdrachtgever voor de korte en lange termijn. Detamo gaat voor een duurzame, stabiele en flexibele oplossing.

Regelmatige publiceren wij nieuwsberichten met de laatste ontwikkelingen en trends. Wilt u op de hoogte blijven schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en/of neem contact voor een vrijblijvend gesprek over dit onderwerp.

Detamo Flex Force adviseert u

Wat voor u de beste keuze is bespreken wij graag in een vrijblijvend gesprek. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden en de voordelen voor u? Neem contact op met één van onze HR-specialisten via telefoonnummer +31 (0)88 - 612 5483 of mail ons.

< Wie gingen u voor

 

Direct personeel aanvragen >