Banner

Certificering & Kwalificaties

'Detamo, een betrouwbare partner', is een uitspraak waar we echt trots op zijn. Sinds de oprichting in 2000 heeft Detamo in ruim 16 jaar een imago opgebouwd als betrouwbare organisatie.

Detamo is aangesloten bij diverse organisaties die onze kwaliteit, integriteit en veiligheid controleren. Deze organisaties geven garanties af ten aanzien van ons kwaliteitsniveau en onze financiële betrouwbaarheid. Bijvoorbeeld als het gaat over het voldoen aan onze betalingsverplichtingen en aan geldende wettelijke en fiscale verplichtingen. Belangrijke zekerheden, zowel voor onze opdrachtgevers als voor onze vakmensen. In de meeste gevallen is er een certificaat afgegeven, zijn wij opgenomen, of wordt onze inschrijving verlengd in de openbare registers. Het is voor iedereen dus zelf te controleren of wij onze woorden waarmaken.

Onze certificeringen en kwalificaties:

 

De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt.De SNA (Stichting Normering Arbeid) houdt bij welke ondernemingen aan de NEN 4400 norm voldoen.

VCU staat voor Veiligheid en gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en komt voort uit de VCA. VCA is er voor aannemers en richt zich op: veiligheid, gezondheid en milieu. Bij VCU gaat het om veiligheid en gezondheid. Het is een procedure voor de certificering van het VG-beheersysteem. - See more at: https://www.detamo.nl/werkgevers/detamo-een-betrouwbare-partner-onze-certificering-kwalificaties/vcu#sthash.YlmUjVLC.dpufEBN Certification is een onafhankelijke certificerende instelling die een stabiele positie heeft in markt van certificerende instellingen.Via Kenteq, het kenniscentrum voor technisch vakmanschap, kunnen medewerkers binnen de elektrotechniek, ICT en beveiliging diverse opleidingen volgen - See more at: https://www.detamo.nl/werkgevers/detamo-een-betrouwbare-partner-onze-certificering-kwalificaties/kenteq#sthash.OdItxTwV.dpufDe SNCU is de 'cao-politie'. De stichting geeft voorlichting over de inhoud van cao’s en ziet toe op de naleving ervan.  - See more at: https://www.detamo.nl/werkgevers/detamo-een-betrouwbare-partner-onze-certificering-kwalificaties/sncu#sthash.gDMvdKxJ.dpuf