Banner

ICT

ICT personeel verricht veel verschillende werkzaamheden. Vaak heeft ICT - Internet en Communicatie Technologie - werk ook overlap met andere branches, zoals tele- en datacommunicatie.

Detamo is dagelijks bezig met de ICT dienstverlening binnen de automatisering. Onze ICT medewerkers werken voor klanten onder meer aan roll-out services, werkplekverhuizingen, helpdesk bemanning, call-centers activiteiten, systeem upgrades en systeembeheer opdrachten. Natuurlijk volgens de eisen van de opdrachtgever en ook volgens de wettelijke eisen en juiste kwalificaties en certificeringen.

Trends in ICT

Welke ontwikkelingen zien wij in de ICT branche?

  • Organisaties en bedrijven gebruiken steeds meer app/IT stores in hun zakelijke omgeving
  • De IT store biedt een full service concept; niet alleen applicaties, maar bijvoorbeeld ook hardware, extra capaciteit, reset van wachtwoorden en aanpassingen in handtekeningen
  • Handmatige en administratieve taken verdwijnen met behulp van automatisering
  • Snelle technologische ontwikkelingen in de ICT, zoals automatisering en robotisering, dragen direct bij aan de kerntaken van bedrijven en organisaties

ICT projecten

Afgelopen jaren hebben Detamo medewerkers veel kennis en kunde opgedaan van ICT. Bekijk onze referentie ICT projecten.

ICT referenties >

 

Direct ICT personeel nodig?

Wenst u ICT personeel dat efficiënt en effectief aansluit op uw behoeften? Graag gaan wij met u in gesprek hoe wij  kunnen inspelen op de dynamische ICT wereld!

ICT personeel nodig >