Banner

Installatietechniek E/W

De technische sector is al 17 jaar het expertise gebied van Detamo. Door onze jarenlange ervaring weten wij een juiste invulling te geven aan uw vraag daar waar het gaat om goed gekwalificeerde en uitgeruste technici voor engineering, projectleiding, onderhoud en montage.

Zo bent u verzekerd van de juiste installatietechniek medewerker die uw werkzaamheden volgens uw eisen uitvoert en  bovendien voldoet aan de wettelijke eisen en juiste kwalificaties en certificeringen.

Trends in installatietechniek E/W

Welke trends zien we in dit vakgebied?

  • productontwikkeling in netwerken met kennisinstellingen en afnemers
  • integratie van elektronica, ICT en machinebouw
  • toenemende aandacht voor en vraag naar cleantech applicaties
  • OEM’ers (Original equipment manufacturer, fabrikanten voor merkleveranciers) besteden meer uit aan toeleveranciers, ook engineering

De vergaande automatisering vraag veel van onze elektrotechnici, elektro monteurs, elektro engineers en elektrotechnisch ingenieurs die in de elektro branche werken. Zij moeten beschikken over flexibiliteit, lerende - en communicatieve vaardigheden.

Installatietechniek projecten

Detamo is al 17 jaar werkzaam in het vakgebied. Inmiddels zijn onze medewerkers al op veel mooie technische projecten werkzaam geweest (of nog werkzaam).

Installatietechniek E/W referenties >

 

Direct installatietechniek E/W personeel nodig?

Zoekt u een goede engineer of tien servicegerichte elektro monteurs? Detamo helpt.

Direct personeel aanvragen >