Banner

Telecom

Detamo levert gekwalificeerde telecom specialisten om u te ondersteunen bij het realiseren van uw bedrijfsdoel.

Zowel binnen als buiten, ondergronds of bovengronds, dagelijks zijn Detamo-medewerkers in opdracht bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van de netwerken. In het veld realiseren zij de meest uiteenlopende wireless-, koper- en glasvezelinstallaties. Altijd conform de eisen van de klant en bovendien volgens alle wettelijke eisen en juiste certificeringen.


Trends in datacommunicatie en telecommunicatie

De telecommarkt ontwikkelt zich razendsnel. Dat heeft ook een keerzijde. Belangrijke thema’s zijn daarom security, privacy en continuïteit van de dienstverlening. Het belang van beveiliging groeit met name voor (mobiel) internet. De groei in de enorme hoeveelheid data zorgt voor verdere toename van datacenters en het gebruik van cloudcomputing. Ook zien we een toename van clouddiensten en mobiele applicaties. Dit alles vraagt veel van onze data- en telecommunicatie professionals.

Telecom projecten

Een greep uit het werk dat Detamo data en telecom technici tot op heden hebben gerealiseerd, of uiteraard nog mee bezig zijn: triple-play installaties via koper, triple-play installaties via glasvezel, triple-play via COAX, mobiele-sites (GSM), datanetwerken, koperinfrastructuur KPN, Hotspots, engineering, FTTH, glasvezel-infrastructuur en onderhoud datacenters.

telecom referenties >

 

Telecom personeel nodig?

Zoekt u een goede projectleider, werkvoorbereider of tien servicegerichte telecom monteurs? Detamo helpt.

Telecom personeel nodig >