Vakmensen in telecom, installatietechniek E/W, ICT en beveiliging

Detamo Flex Force detacheert al 17 jaar vakmensen in de branches telecom, installatietechniek E/W, ICT en beveiliging. Op dit moment hebben wij de volgende vakkrachten beschikbaar: Beveiligingsspecialist uit Rotterdam, Zelfstandig monteur uit Almere, Technicus sterkstroominstallatie uit Alkmaar. Wilt u hun cv ontvangen? Mail ons >

Detamo staat voor zorgeloos personeel inlenen

Detamo beschikt over gekwalificeerde telecom medewerkers. Specialisten die opdrachtgevers in de telecom branche ondersteunen bij het realiseren en onderhouden van hun vaste en mobiele infrastructuur.

Zoekt u telecom personeel?

Elke branche heeft zijn eigen cao en regels. Wij weten alles van werktuigbouwkunidge installaties, elektrotechniek, besturingstechniek, energietechniek en meet- en regeltechniek.

Zoekt u personeel voor installatietechniek E/W?

ICT

De ICT’ers van Detamo ontwerpen en beheren systemen, netwerken en databases van diverse klanten. Denk aan vakkrachten zoals: ICT developer, ICT beheerder, medewerker helpdesk, automatiseringsmedewerker, ICT service engineer of applicatie ontwikkelaar.

Zoekt u ICT personeel?

Beveiliging is meer dan alleen maar het installeren van een systeem. Beveiliging is een gevoel. Wij zijn uw betrouwbare partner met ervaring en hebben de kennis in huis om u te ondersteunen tijdens de installatie- en onderhoudsfase.

Zoekt u personeel voor beveiligingstechniek?

Detamo staat garant voor zekerheid

Marjon wint Award ‘Beste nieuwkomer’

Stel… je wilt een switch maken in je carrière en dan graag in de techniek omdat je dat al van... lees verder >

Detamo: op en top betrouwbaar!

‘Detamo, een betrouwbare partner', is een uitspraak waar we echt trots op zijn. Sinds de oprichting... lees verder >

Feest bij Detamo; 11 jubilarissen

Maar liefst 11 jubilarissen hadden we afgelopen week tijdens het openingsfeest van ons nieuwe... lees verder >

32 nieuwe Mercedes Citan bedrijfswagens voor Detamo

Een lange rij gloednieuwe bedrijfswagens bij Gomes in Zaandam afgelopen vrijdag. Detamo breidt namelijk haar... lees verder >