Banner

Sint Lucas Andreas Ziekenhuis renoveert voor de toekomst

ziekenhuis, SLAZ, renovatie, utiliteit, elektrotechniek, datacommunicatie, monteur, installatie

Oorspronkelijk is het Sint Lucas Andreas ontstaan uit een fusie tussen het Sint Lucas en het Andreas ziekenhuis. Het SLAZ heeft een rijke historie en is in 2013 gefuseerd met het Amsterdamse Onze Live Vrouwe Gasthuis.

Het Sint Lucas Ziekenhuis is tijdens de grote stadsuitbreiding na de Tweede Wereldoorlog ontstaan. Het ziekenhuis werd opgezet als dependance van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis. Het Andreas Ziekenhuis kent een veel langere geschiedenis dan het Sint Lucas Ziekenhuis. Het vindt zijn oorsprong bij de hervormde diaconessen. De diaconessen werkten vanuit naastenliefde; het opkomen en zorgen voor de ‘behoeftigen’ in de maatschappij.

De ontwikkelingen in de gezondheidszorg staan niet stil en ziekenhuizen moeten zich continu aanpassen en bijblijven met nieuwe ontwikkelingen. Net zoals de medische zorg zal de huisvesting van een zorginstelling continue onderhavig zijn aan nieuwe technieken, veranderende zorg-eisen en wensen van verzekeraars en patienten.


Opdracht

Het SLAZ is een volledig functionerend ziekenhuis. Ook tijdens de verbouwingen en renovatie is het ziekenhuis doorgegaan met het leveren van medische zorg. Dat betekent dat de medewerkers van Detamo bijzonder op de hoogte moeten zijn van de situatie waarin zij werken om overbodig overlast te voorkomen. 

Het project SLAZ bestaat uit vele deelprojecten. Detamo medewerkers worden door Bectro Installatietechniek ingehuurd om ondersteuning te leveren aan het project en gezamelijk met de monteurs van Bectro een succesvol deel-project op te leveren. 

Gezien het groot aantal deel-projecten komen bijna all techniek uit de elekrotechnische branche voorbij. Zowel op het gebied van elektro-, data- en brandmeld-installatie hebben de collega's werkzaamheden uitgevoerd en/of gaan deze werkzaamheden nog uitvoeren.

Overige referenties

Sint Lucas Andreas Ziekenhuis renoveert voor de toekomst

Samenvatting

BrancheTelecom, Installatietechniek E/W
DienstverleningDetachering, Uitzenden
DisciplineBeveiligingsinstallatie, Data-installatie, Elektrotechnische installatie, Nieuwbouw, Renovatie, Utiliteit
OpdrachtgeverBectro Installatietechniek

Meer informatie

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met:

Afd. recruitment,
+31 (0)88 612 5483 of .(JavaScript must be enabled to view this email address)