Banner

Schiphol beter beveiligd door Smartgate

datatechniek, zwakstroom, utp,

Medewerkers van Detamo Flex Force realiseren samen met onze opdrachtgever de Klaver Giant Groep een nieuw douanegebouw genaamd Smartgate op Schiphol.


Opdracht

Schiphol SmartGate Cargo is een van de eerste internationale publiek-private samenwerkingsprojecten in de luchtvrachtsector. Het gaat om een intensief en innovatief partnerschap tussen de particuliere sector en overheidsinstanties die verantwoordelijk zijn voor handhaving van de douanewetgeving. 
SSC voorziet in een geïntegreerd systeem voor controle van goederen die via Schiphol de Europese Unie verlaten, met alle voordelen van dien voor een snelle en efficiënte douaneafhandeling. SSC staat voor een innovatief, veilig, efficiënt en perfect gestroomlijnd luchtvrachtproces. Door de aanleg van een compleet nieuwe datainstallatie in het gebouw  is het voor het douanepersoneel mogelijk om gebruik te maken van de ICT infrastructuur. De werkzaamheden varieerde van het aansluiten van de panelen in de patchkast tot bedraden en monteren van de wall-outlets.

Overige referenties

Schiphol beter beveiligd door Smartgate

Samenvatting

BrancheTelecom, ICT, Beveiliging
DienstverleningDetachering, Uitzenden
DisciplineBeveiligingsinstallatie, Cable Management, Data-installatie, Nieuwbouw, Telecommunicatie
OpdrachtgeverKlaver Giant Groep

Meer informatie

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met:

Afd. recruitment,
+31 (0)88 612 5483 of .(JavaScript must be enabled to view this email address)