Banner

All Round KPN monteur via Schuuring

ICT, telecom, KPN, breedband, installatie, i-tv, Triple play, glasvezel, all-ip, NPS, SOLC, RSD,

KPN is een toonaangevende leverancier van ICT-diensten. Met een breed scala aan producten en diensten bedienen we met verschillende merken een groot aantal diverse klantgroepen – in binnen- en buitenland. Van prepaid bellen in de VS, tot interactieve HD-televisie in Nederland.

De voornaamste technieken waarover deze diensten worden aangeboden aan de klant gaan over de breed uitgerolde koper- en glasvezelnetwerken.


Opdracht

Bellen, Internetten en TV kijken via de digitale snelweg is vandaag de dag de gewoonste zaak van de wereld. Detamo Flex Force bv levert al meer dan 10 jaar gekwalificeerde Field Service Engineers voor de levering, aanleg en uitleg van de Triple Play diensten.

Onze field Service Engineers komen dagelijks bij particulieren en zakelijke markt over de vloer, waar zijn bestaande situaties migreren of nieuwe realiseren. De installaties worden opgeleverd door middel van een bedraad en/of wireless netwerk. Na de installatie en testen van de werking volgt een uitleg aan de klant zodat bij vertrek van de Field Service Engineer de klant tevreden zijn nieuwe diensten kan gebruiken.

De opdrachtgever stelt hoge eisen aan de medewerker. Niet alleen van technische aard maar ook op commercieel gebied moet de medewerker zijn mannetje staan.  Iedere dag wordt de medewerker getoetst op zijn kennis en kunde door middel van een NPS score, waarmee duidelijk wordt gemaakt hoe de medewerker zijn werkzaamheden uitvoert.

Voor deze functie worden de Detamo medewerkers uitgerust met de benodigde middelen zoals een moderne bestelbus uitgerust met navigatie en carkit, hand-  en specialistisch telecommunicatiegereedschap, laptop en Smartphone inclusief Internet.

Overige referenties

All Round KPN monteur via Schuuring

Samenvatting

BrancheTelecom, ICT, Beveiliging
DienstverleningDetachering, Opleiding, Uitzenden
DisciplineAt home installations, Roll Out Services
OpdrachtgeverSchuuring Flexibele Workforce

Meer informatie

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met:

Afd. recruitment,
+31 (0)88 612 5483 of .(JavaScript must be enabled to view this email address)