Banner

Klantmonteurs in opleiding om held te worden voor klanten

ICT, telecom, KPN, breedband, installatie, i-tv, Triple play, glasvezel, all-ip, NPS, SOLC, RSD

Om toonaangevende klantenservice te verlenen en nog beter te maken is KPN via haar partner VolkerWessels Telecom continu op zoek naar nieuwe collega's. De held voor de klanten van KPN. VolkerWessels Telecom is al een lange tijd partner van KPN. 

Als business partner van KPN vertaalt VolkerWessels Telecom zakelijke wensen in totaaloplossingen. Of het nu gaat om spraak of data,  vaste of mobiele oplossingen: zakelijke klanten kunnen bij VolkerWessles Telecom terecht voor het gehele assortiment zakelijk producten en diensten van KPN. Volker Wessels Telecom is het verlengstuk van de dienstverlening van KPN.

Detamo geeft ondersteuning aan de missie van VolkerWessels Telecom door middel van het ter beschikking stellen van professionals of zoals KPN het omschrijft "de helden van de klant". 


Opdracht

Detamo is al sinds jaar en dag aanwezig in de telecombranche en levert medewerkers die uit naam van KPN installatieopdrachten verzorgen bij de klant. Zij zijn hét gezicht van KPN. Voordat deze helden aan de slag gaan in de praktijk hebben zij van Detamo en opleider Dirksen een uitgebreid opleidingstraject doorlopen. Het traject behelst een 8 weekse periode waarin de medewerker praktisch en theoretisch worden opgeleid. De opleiding is opgedeeld in verschillende segmenten en na ieder segment ontvangt de deelnemer het benodigde certificaat. Zodra de opleiding is doorlopen en de certificering is behaald zijn de helden klaar om op pad te gaan.

De werkzaamheden bestaan uit installatie- en serviceopdrachten binnen het KPN portfolio. Denk hierbij aan producten op het gebied van data, televisie, zoals ISDN, ITV, Digitenne, Internet + bellen en (Z)ADSL. Onze nieuwe collega's werken vanuit en rijden in een Detamo bedrijfsauto direct naar de klant thuis.

Overige referenties

Klantmonteurs in opleiding om held te worden voor klanten

Samenvatting

BrancheTelecom
DienstverleningDetachering, Opleiding, Uitzenden, Werving & Selectie
DisciplineAt home installations, Roll Out Services, Telecommunicatie
OpdrachtgeverVolkerWessels Telecom voor KPN

Meer informatie

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met:

Afd. recruitment,
+31 (0)88 612 5483 of .(JavaScript must be enabled to view this email address)