Banner

Detamo verzorgt WiFi van KPN bij Shell tankstations

hotspot, wifi, internet, tankstation, kpn, router, dekking, installatie, telecommunicatie

Shell kan het niet vaak genoeg zeggen: Welkom bij Shell. Wij willen er zijn voor iedereen die onderweg is, van chauffeur tot spitsrijder en van voetbalvader tot oppasoma. Waar uw reis ook heengaat, we staan voor u klaar met dampende koffie en koude ijsjes, knapperige broodjes en de frisse toiletten. Natuurlijk ook met zuinige brandstof en een helpende hand. Welkom bij Shell! Trek in een echte koffie? Stop dan even bij Shell voor een krachtige espresso of een romige cappuccino. Op steeds meer stations kunt u kiezen uit Starbucks en fairtrade Puro koffie.

Gratis WiFi erbij?

Onderweg wilt u ook optimaal bereikbaar zijn. Daarom hebben we op steeds meer Shell stations WiFi, gratis voor al onze klanten. Log in met uw laptop, tablet of smartphone om uw mail te checken, die belangrijke presentatie af te maken of gewoon even te appen.


Opdracht

KPN heeft een opdracht uitgeschreven voor installatie van gratis WiFi punten in Shell benzinestations. Medewerkers van Detamo worden door Connectica Project Force ingehuurd om deze installaties uit te voeren. 

De medewerkers worden voorzien van bedrijfsauto, gereedschappen en ICT middelen om zo de installaties tot stand te brengen. Binnen het kader van de werkzaamheden horen: de installaties van het router, tot stand brengen van de verbinding en het inregelen van de router. Na een uitgebreide test worden de routers opgeleverd en vervolgt de medewerker van Detamo zijn  weg.

Zo krijgt iedere bezoeker van een Shell tankstation "Gratis WiFi erbij!"

Overige referenties

Detamo verzorgt WiFi van KPN bij Shell tankstations

Samenvatting

BrancheTelecom
DienstverleningDetachering, Uitzenden
DisciplineData-installatie, Roll Out Services, Telecommunicatie, Transportation, Utiliteit
OpdrachtgeverShell via KPN

Meer informatie

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met:

Afd. recruitment,
+31 (0)88 612 5483 of .(JavaScript must be enabled to view this email address)