Banner

Consumenten krijgen toegang tot Ziggo kabel door Detamo At-Home monteurs

monteur, ziggo, engineer, coax, kabel, horizon, ajax, shirtsponsor, ict, internet

Ziggo is de grootste aanbieder van kabeltelevisie in Nederland, en voorziet (gemeten in april 2015) meer dan vier miljoen huishoudens van ten minste één dienst: 871.800 huishoudens van alleen analoge televisie, 3.368.000 huishoudens van analoge- en digitale televisie, 3.076.300 huishoudens van een internetverbinding en 2.568.600 huishoudens van telefonie.

In januari 2014 kondigde het Amerikaanse moederbedrijf van UPC Nederland B.V., Liberty Global, aan dat het Ziggo zou overnemen.  Op 5 november 2014 was de overname afgerond en zal de naam UPC in Nederland worden uitgefaseerd. Op 5 januari 2015 startte Ziggo in Gorredijk en omstreken met de aanpassing van het netwerk. In de maanden daarna volgen de andere steden/regio’s. Ziggo en UPC zijn sinds 13 april 2015 samengegaan als één bedrijf.

Op 7 november 2014 werd Ziggo officieel geïntroduceerd als hoofdsponsor van de Nederlandse topclub AFC Ajax. 


Opdracht

Monteurs van Detamo zijn al lange tijd werkzaam via onderaannemers voor UPC en Ziggo (later Ziggo). Na een inwerkperiode gaan de At-Home monteurs onderweg om de diensten van Ziggo te installeren bij consumenten. Zij leveren daarbij niet alleen de dienst zelf maar installeren ook de hardware zoals modem en Horizon box. Na installatie krijgt de consument de bijbehorende uitleg en wordt de wereld via kabel ontsloten.

De medewerkers van Detamo worden voor deze werkzaamheden voorzien van een bedrijfsauto, ICT-middelen, gereedschappen en gereedschappen die zijn toegerust op werkzaamheden aan kabel- en thuisnetwerk. Tot de werkzaamheden behoren: installeren/wisselen moden, installatie settop box, aansluiten telefonie, instellen Wifi, uitleg en het achterlaten van een schone werkplek

Overige referenties

Consumenten krijgen toegang tot Ziggo kabel door Detamo At-Home monteurs

Samenvatting

BrancheTelecom, ICT
DienstverleningDetachering, Uitzenden
DisciplineAt home installations, Data-installatie, Roll Out Services, Telecommunicatie
OpdrachtgeverZiggo via Centric

Meer informatie

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met:

Afd. recruitment,
+31 (0)88 612 5483 of .(JavaScript must be enabled to view this email address)