Banner

Betaald parkeren. Leuker kunnen wij het niet maken, wel sneller.Taxameter Centrale B.V. is de belangrijkste speler op de Nederlandse markt voor innovatieve (auto-) mobiliteitsoplossingen. In 1927 gestart als importeur van instrumenten voor automobielen en in de jaren ’70 wordt de basis gelegd voor het huidige productaanbod. Sindsdien is TMC voortdurend op zoek naar nieuwe oplossingen die opdrachtgevers helpen hun mobiliteitsdoelstellingen effectiever en efficiënter te realiseren. Hiervoor biedt TMC een uitgebreid assortiment parkeersystemen, (stads-) afsluitingsystemen en parkeeroptimalisatie- en handhavingsoplossingen.


Opdracht

Betaald parkeren wordt vaak als vervelend ervaren. Om de parkeerder zo goed en snel mogelijk te bedienen is duidelijke en eenvoudige communicatie wenselijk. Deze communicatie wordt mede mogelijk gemaakt door de software van de automaat. In opdracht van TMC Taxameter Centrale heeft Detamo zorg gedragen voor het upgraden van TMC parkeerautomaten in Den Haag.

Voorzien van laptop,koppel-kabel en bedrijfsauto gaan de medewerkers naar een parkeerautomaat. Op locatie is de eerste prioriteit de veiligheid. Zodra de medeweker heeft vastgesteld dat hij de werkzaamheden kan aanvangen wordt de laptop gekoppeld aan de parkeerautomaat en voorzien van de nieuwe software. Na een herstart wordt een uitvoerige test gedaan of de software-upgrade op de juiste manier tot stand is gekomen. Vervolgens sluit de medewerker zijn werkzaamheden af en vervolgt hij zijn weg naar de volgende opdracht. Tenslotte levert de medewerker dagelijks een kloppende administratie aan zodat duidelijk is welke automaten zijn opgewardeerd.

Overige referenties

Betaald parkeren. Leuker kunnen wij het niet maken, wel sneller.

Samenvatting

BrancheICT, Beveiliging
DienstverleningDetachering, Uitzenden
DisciplineRoll Out Services, Telecommunicatie, Transportation, Zwakstroominstallatie
Opdrachtgever

Meer informatie

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met:

Afd. recruitment,
+31 (0)88 612 5483 of .(JavaScript must be enabled to view this email address)