Banner

Uchtman renoveert en installeert benzinestations

veiligheid, tankstation, datanetwerk, elektrotechniek, monteren, gootwerk, bekabeling, schakelmateriaal, werktekening, beveiligi

Uchtman is begonnen als installatiebedrijf voor tankstations in 1922. Door de jaren heen is Uchtman uitgegroeid tot een elektrotechnisch installatiebedrijf voor industrie, bedrijfspanden en kantoren. In het hele land zijn elektronische installaties opgeleverd, hiernaast voert Uchtman verbouwingen, onderhoud en reparaties uit aan bestaande installaties.

Uchtman is een KOMO, VCA en ISO9001 gecertificeerde onderneming en geeft daarmee aan een betrouwbare partner te zijn voor de opdrachtgevers.


Opdracht

Uchtman voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers die op de een of andere te maken hebben met de mobiliteit in Nederland. Enkele van haar grootste opdrachtgevers zijn de brandstofleveranciers en dan met name de afzetpunten (tankstations).

Een tankstation is al lang geen standaard huisje meer met een aantal pompen, maar is inmiddels veranderd naar een complete outlet waarin de klant een bredere ervaring moet opdoen naast alleen maar tanken. Wie heeft er niet een broodje gegeten bij de broodjesdeli in een tankstation?

De veranderingen die worden doorgevoerd vereisen aanpassing aan de installaties die aanwezig zijn in tankstations. Uchtman wordt hiervoor ingeschakeld die vervolgens werknemers van Detamo inhuurt indien er extra capaciteit nodig is voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

Werken in een tankstation voor meestal grote organisaties betekent onder andere een uitgebreide set aan extra regelgeving en verantwoording. Een uitgebreide instructie en controle van het VCA is dagelijkse kost alvorens gestart wordt met de werkzaamheden.

De ingehuurde Detamo collega’s zijn vervolgens bezig met de aanleg en/of aanpassing van de bestaande situatie op het gebied van elektrotechniek, datanetwerken en beveiliging.

Op basis van een werktekening wordt de wenselijke situatie gemaakt waarbij de werkelijkheid regelmatig afwijkt van ontwerp. Het komt dan op het vernuft van de medewerker aan om het zodanig te maken dat de realiteit gaat overeenkomen met de werktekening.

Overige referenties

Uchtman renoveert en installeert benzinestations

Samenvatting

BrancheTelecom, Installatietechniek E/W
DienstverleningDetachering, Uitzenden
DisciplineData-installatie, Elektrotechnische installatie, Mobility, Transportation
OpdrachtgeverUchtman B.V.

Meer informatie

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met:

Afd. recruitment,
+31 (0)88 612 5483 of .(JavaScript must be enabled to view this email address)