Banner

Wie is Detamo?

Detamo helpt klanten bij het vinden van flexibel, snel inzetbaar, deskundig technisch personeel.

Detamo is de uitzendonderneming in de technische sector, met specialisatie in de branches telecom, installatietechniek E/W, ICT en beveiliging.


Wij werken landelijk

Detamo werkt landelijk, op alle niveaus, in de hele keten (van ontwerp, aanleg tot onderhoud en beheer van netwerken en installaties).


Kwaliteit en veiligheid

Wij zijn aangesloten bij diverse organisaties die onze kwaliteit, integriteit en veiligheid controleren. Bekijk certificaten >


Onze medewerkers

Binnen Detamo werken mensen op uitzend-, bepaalde en onbepaalde tijd overeenkomst. We werken met een vaste kern van medewerkers die beschikt over alles wat nodig is om de opdrachten op een professionele wijze uit te voeren. Denk hierbij aan een bedrijfsauto, telefoon, laptop, gereedschappen en bedrijfskleding. Omdat wij aangesloten zijn bij de NBBU, heten alle collega's in de buitendienst Uitzendkrachten. Het woord uitzendkracht zegt dus niets over de wijze waarop het dienstverband tot stand is gekomen.


Werkgebied ​

Detamo is een landelijk opererende organisatie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zaandam. De organisatie is dusdanig flexibel ingericht dat wij overal kunnen werken, bijvoorbeeld op een projectlocatie of in-house bij een opdrachtgever.


Al 18 jaar

Detamo is in 2000 opgericht door de huidige eigenaar/directeur Michel Mol. De kennis van het detacheren en uitzenden komt zelfs nog van voor het jaar 2000.


Wat maakt Detamo uniek?

Wij streven ernaar dat onze medewerkers zo breed mogelijk inzetbaar zijn en daarvoor moet je willen leren. Opleidingen zijn dus bijna vanzelfsprekend.


Onderdeel van de Connectica Groep

Detamo is een dochteronderneming van de Connectica Groep.