Banner

Samenwerken met Detamo

Detamo is overtuigd van transparantie in de arbeidsmarkt en samen staan wij sterk. Regelmatig werken wij bij opdrachten samen met collega bedrijven die personeel bemiddelen en/of realiseren wij een partnership met onze opdrachtgever. 

Op basis van wederzijds vertrouwen en afspraken zorgen wij voor de beste oplossing bij ieder vraagstuk.

 

Verantwoordelijk

Uiteraard nemen wij onze verantwoordelijkheid bij een samenwerking en controleren onze partner, op dezelfde voorwaarden als Detamo, daar waar het gaat om gaat om regel- en wetgeving. Wij bouwen continu aan een sterke personeelsketen zodat de kwaliteit altijd gewaarborgd is.

Wij screenen onze samenwerkingspartners op dezelfde wijze als sollicitanten en zelfstandigen zonder personeel. Dit doen wij door middel van document controle, referenties en door ervoor te zorgen dat de ZZP/organisatie voldoet aan wetgeving (KVK, G-rekening, bewijs van goed betalingsgedrag, referenties, ID-controle en opleidingsdocumenten).

 

Betrouwbaar

Wij zijn een betrouwbare en financieel stabiele organisatie. Net als bij onze medewerkers streven wij naar langdurige relaties waarbij partnership centraal staat. Heb je interesse in een samenwerking met Detamo, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Sollicitanten

< Bekijk vacatures

Wie gingen je voor

Bekijk referenties  >