Banner

Certificeringen

Detamo is al 18 jaar thuis in de branches elektrotechniek, telecommunicatie en ICT. Al die jaren kennis in hetzelfde vakgebied maakt ons een expert op het gebied van uitzenden, detacheren, payrolling en W&S in deze sectoren.

Detamo is aangesloten bij diverse organisaties die onze kwaliteit, integriteit en veiligheid periodiek controleren. Zo houden ook wij onze kennis up-to-date. En weten opdrachtgevers en werknemers dat zij zorgeloos zaken doen met een betrouwbare partner.

Onze certificeringen en kwalificaties:

 

De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt.De SNA (Stichting Normering Arbeid) houdt bij welke ondernemingen aan de NEN 4400 norm voldoen.

VCU staat voor Veiligheid en gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en komt voort uit de VCA. VCA is er voor aannemers en richt zich op: veiligheid, gezondheid en milieu. Bij VCU gaat het om veiligheid en gezondheid. Het is een procedure voor de certificering van het VG-beheersysteem. - See more at: https://www.detamo.nl/werkgevers/detamo-een-betrouwbare-partner-onze-certificering-kwalificaties/vcu#sthash.YlmUjVLC.dpufEBN Certification is een onafhankelijke certificerende instelling die een stabiele positie heeft in markt van certificerende instellingen.Via Kenteq, het kenniscentrum voor technisch vakmanschap, kunnen medewerkers binnen de elektrotechniek, ICT en beveiliging diverse opleidingen volgen - See more at: https://www.detamo.nl/werkgevers/detamo-een-betrouwbare-partner-onze-certificering-kwalificaties/kenteq#sthash.OdItxTwV.dpufDe SNCU is de 'cao-politie'. De stichting geeft voorlichting over de inhoud van cao’s en ziet toe op de naleving ervan.  - See more at: https://www.detamo.nl/werkgevers/detamo-een-betrouwbare-partner-onze-certificering-kwalificaties/sncu#sthash.gDMvdKxJ.dpuf