Banner

Ze noemen ons hier The Minions

Harde werkers op een leuk project bij de ING in Amsterdam, wat Detamo in opdracht van SISO IT Solutions uitvoert. Negen meiden en 1 jongen die als vakantiewerk 1000 toekomstige werkplekken installeren, of zoals ze het zelf omschrijven: “Eigenlijk gewoon computers aansluiten”. “We richten ICT werkplekken in waarbij we monitors, toetsenborden en muizen aansluiten. En we werken de kabeltjes natuurlijk netjes weg, dat noemen ze sleeven. Dat vind ik eigenlijk het leukste om te doen”, aldus Isa, 1 van de 10 vakantiekrachten.

The Minions

 "De mensen van SISO IT Solutions zijn hartstikke tevreden, we werken netjes en snel. Ze noemen ons daarom al voor de grap The Minions. Oftewel, kleine harde werkers”.

 

ING

Leuk en eenvoudig vakantiewerk bij de ING bank. En dat de ING, bekend van de kleur oranje en met ruim 9 miljoen particuliere en zakelijke rekeninghouders ook bij deze jongeren populair is, blijkt wel uit de reacties op de vraag: Maar waar kennen jullie de ING eigenlijk van? "Van het online shoppen! Mijn moeder werkt er. Ik heb er mijn rekening. Ik ken de bank van de reclame".

 

Goed resultaat

Kortom, een mooie samenwerking tussen SISO IT Solutions, een gerenommeerde naam op het gebied van ICT life-cycle management diensten en Detamo Flex Force, technisch dienstverlener in installatietechniek, ICT, telecom en beveiliging.

 

Ook op zoek naar een leuke vakantiejob in de ICT? Mail ons >

 

Op zoek naar flexibel personeel op 1 van uw projecten? Vraag naar de mogelijkheden > 

Ze noemen ons hier The Minions

Samenvatting

TagsVakantiewerk
CategorieICT
Aanmaakdatum01 augustus 2018

Meer informatie

Voor meer informatie over dit nieuwsbericht kunt u contact opnemen met:

Afd. recruitment,
+31 (0)88 612 5483 of .(JavaScript must be enabled to view this email address)