Banner

Suad: ”Petje af voor de leraren”

Heb jij een momentje? Op detamo.nl lees je ook verhalen van medewerkers. Zij vertellen hoe het is om te werken bij Detamo Flex Force. Zo ook Suad. Begin maart startte hij, met zoals hijzelf omschrijft, weinig voorkennis van ICT aan het leer-/ werktraject tot KPN monteur. En met succes! 10 weken intensieve opleiding hebben ondertussen voor Suad geleid tot een mooie nieuwe baan als All Round monteur.

Alles nieuw

We spreken Suad in het opleidingscentrum in Tilburg. “Ik wist wat een modem was, voor de rest was alles nieuw. Maar dit is echt iets voor mij! Mijn vriendin zag de advertentie op Facebook. Eigenlijk wilde ik in september met een ICT opleiding starten maar díe plannen heb ik aangepast. Ik besloot te solliciteren bij Detamo".

 

Protocollen

Vandaag leren ze nieuwe aansluitingen maken in de hoofdverdeler. Hierdoor wordt een goede verbinding gemaakt voor data en telefonie. Want welke protocolen gelden voor het goed aansluiten van deze draden op de poorten? Dit wordt uitgebreid in de praktijk geoefend. “Je krijgt veel informatie”, vertelt Suad. “Het is een uitdaging om dat allemaal te verwerken. Maar als theorie en praktijk samenkomen, dan wordt het makkelijk. Sowieso krijg je tijdens de opleiding veel begeleiding; in groepsverband maar zeker ook individueel. Petje af voor de mensen van Dirksen Opleidingen. Zij zijn erg bekwaam, ze weten goed hoe ze de mensen moeten opleiden".

 

En nu gaat Suad met de juiste certificaten, goede praktijkervaring, een mooi contract van Detamo en een auto van de zaak in de functie als KPN monteur op pad om in het werkveld bij de klanten thuis de connectie met het KPN netwerk te maken. Missie geslaagd!

 

Wil jij ook de opleiding tot KPN monteur volgen? >

Suad: ”Petje af voor de leraren”

Samenvatting

TagsTelecom, KPN, opleiding
Categorietelecom, opleiding, baan
Aanmaakdatum16 mei 2017

Meer informatie

Voor meer informatie over dit nieuwsbericht kunt u contact opnemen met:

Afd. recruitment,
+31 (0)88 612 5483 of .(JavaScript must be enabled to view this email address)