fbpx

Outman: ‘Ik hou van internet’

Als we Outman uit Nootdorp spreken, volgt hij al vijf weken de opleiding leerling telecom-monteur bij Dirksen opleidingen in Tilburg. Hij is trots dat hij al drie certificaten heeft behaald.

‘Deze opleiding duurt acht weken en ik zit nu alweer in de vijfde week. We hebben ondertussen heel veel geleerd. Ik mag al werken op de Kabelverdeler (kvd-certificaat), met stap 58 kan ik ook werken op de oude kabelverdelers (stap 58 certificaat) en ik mag stopcontacten maken (NEN3140 certificaat).’

Outman heeft een mbo-opleiding richting sociaal maatschappelijke dienstverlening achter de rug en hij heeft daarna verschillende baantjes gehad. Ook is hij papa van twee jonge kinderen geworden. Hij is blij met de kans om in de techniek aan de slag te gaan: “Ik hou van internet. Thuis en voor familie installeerde ik al mediaplayers en ik sloot ook modems aan voor mijn familie en vrienden. Daardoor wist ik dat ik het leuk vond om met mijn handen te werken. Het is nog wel even hard leren, maar ik ga deze opleiding vast halen en heb er zin in om als monteur voor KPN aan de slag te gaan.”

Wil jij ook werken in de Telecom? Kijk dan eens bij onze vacatures!

Detamo

Wij beantwoorden graag je vragen met betrekking tot je sollicitatie of het zoeken naar personeel.

Relevante artikelen

Populaire vacatures