Banner

Mooie innovatieve oplossing voor de installatiewereld!

Afgelopen week is wederom een groep monteurs van Detamo opgeleid voor de WINSTA® stekerbare oplossingen van Wago en Attema. Detamo biedt samen met Attema een concept aan waarbij Elektrotechnische installateurs voor ieder project, zowel de materialen als de arbeid kunnen inkopen, tegen een fixed fee. Op deze manier kan een goede afweging worden gemaakt tussen de kosten van een stekerbare oplossing en een traditioneel bekabeld project zonder risico’s. De risico’s zijn voor Detamo.

Attema zorgt met haar specialisten voor de engineering van het project en indien gewenst, de projectbegeleiding. De specialisten van Detamo zorgen voor een feilloze uitvoering binnen de gestelde doorlooptijden. Zo doen we allemaal waar we goed in zijn, een mooie innovatieveoplossing voor de installatiewereld!

Sterkerbare oplossingen

Elektrische installaties worden steeds complexer, installatietijden staan onder druk en moeten steeds korter worden en er worden steeds hogere eisen gesteld aan de elektrische installatie van woningen en utiliteitsgebouwen. Aanleggen, uitbreiden of wijzigen van de installatie moet snel en eenvoudig kunnen worden uitgevoerd. Voor de installateur is er steeds meer behoefte aan goede prefab-oplossingen. De stekerbare oplossingen van het WAGO WINSTA® -systeem maken het installeren efficiënter en leveren forse besparingen op tijdens het hele ontwerp en installatieproces.

Ook op uw project

Heeft u interesse in het concept van Detamo en Attema waarbij Elektrotechnische installateurs voor ieder project, zowel de materialen als de arbeid kunnen inkopen, tegen een fixed fee?

Mail ons > 

Mooie innovatieve oplossing voor de installatiewereld!

Samenvatting

TagsDetamo | WINSTA® | Stekerbare oplossing
CategorieInstallatie
Aanmaakdatum13 maart 2018

Meer informatie

Voor meer informatie over dit nieuwsbericht kunt u contact opnemen met:

Afd. recruitment,
+31 (0)88 612 5483 of .(JavaScript must be enabled to view this email address)