Banner

Kennismaken doen we zo!

Gisterochtend was er een interessante 1ste kennismaking met de mensen die gereageerd hebben op de vacature (trainee) monteur Beveiligingsinstallaties. We spraken elkaar op de Vredeweg in Zaandam, sinds 3 dagen de nieuwe locatie in Zaandam voor Detamo Flex Force.

Na de presentatie van Michel Mol van Detamo Flex Force waarin goed naar voren kwam hoe het traject is opgebouwd, konden er vragen worden gesteld. Erwin Koelman van Giant Security was daar als 1 van de toekomstige opdrachtgevers onder andere ook bij aanwezig.

 

Klaarstomen in beveiliging

Want hoe verloopt zo’n beveiligingstraject van Detamo eigenlijk? Na deze 1ste meeting wordt een vervolggesprek ingepland met Detamo en/of het installatiebedrijf waar je na de opleiding gaat werken. Zijn we allemaal enthousiast en hebben we de klas gevuld? Dan gaan we starten. In 2 maanden tijd worden alle nieuwe toekomstige monteurs klaargestoomd in de beveiligingstechniek. Alle theorie wordt behandeld en in praktijk uitgevoerd. Daarnaast bezoeken we enkele fabrikanten zodat je perfect weet welke ontwikkelingen gaande zijn. Ook worden er meeloopdagen ingepland. En dit alles met als resultaat; de juiste papieren en een nieuwe baan! Een mooie nieuwe stap in je carrière.

 

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan hier > 

Er is geen specifieke voorkennis voor vereist.

 

Lees meer over de functie > 

Kennismaken doen we zo!

Samenvatting

TagsMBV traject, opleiding, baangarantie
Categorieopleiding, beveiliging
Aanmaakdatum18 mei 2017

Meer informatie

Voor meer informatie over dit nieuwsbericht kunt u contact opnemen met:

Afd. recruitment,
+31 (0)88 612 5483 of .(JavaScript must be enabled to view this email address)