Banner

Een tevreden klant, dat geeft me energie!

Detamo collega Ahmed Bouijoufi had het afgelopen week goed voor elkaar. 3 Dagen geheel verzorgd op vakantie naar Ibiza. Een mooie waardering voor al het goede werk wat hij levert als KPN monteur.

Knutselen met computers

Al van jongs af aan had hij interesse in de ICT. Knutselen met computers en routers, zoals Ahmed het noemt. “Ik ben een opleiding gaan volgen in die richting en was daarnaast erg actief in Taekwondo. Zo actief dat ik zelfs 4 keer Nederlands Kampioen ben geworden. Met mensen werken en steeds weer nieuwe mensen ontmoeten, dat vond ik toen al leuk. Dat is ook de reden dat ik uiteindelijk heb gekozen voor het vak Telecom monteur. Eerst in de regio Utrecht en nu werk ik al een tijd via Detamo in de regio waar ik woon, namelijk Gouda”.

Nog beter worden

Dagelijks voorziet Ahmed KPN klanten van digitale televisie, internet en telefonie. Daarnaast verhelpt hij storingen. Zo ook laatst bij een klant waarbij de verbinding sterker gemaakt moest worden. “ Meer MB zal maar zeggen”; vertelt Ahmed. “ Hierdoor moest de hoofdaansluiting sowieso vervangen worden en ik heb de bekabeling gecontroleerd. Als laatste heb ik toen de Experia box geinstalleerd en toen werkte alles weer. Ja, een tevreden klant, dat geeft me energie! Want door die positieve reacties wil ik me verder ontwikkelen, nog beter worden”.

Ibiza

Dat Ahmed goed is blijkt wel uit de mooie beoordelingen en de hoge cijfers die de afgelopen tijd bij KPN zijn binnengekomen. Deze cijfers kunnen de klanten van KPN doorgeven, na een bezoek van een monteur. En dat bleef niet onopgemerkt op het hoofdkantoor. Ahmed werd genomineerd en won de reis naar Ibiza! Detamo is natuurlijk supertrots op haar collega. Ahmed nogmaals van harte gefeliciteerd!

 

Ga jij ook voor de leukste baan in de telecom? Solliciteer dan hier > 

Een tevreden klant, dat geeft me energie!

Samenvatting

TagsWinnaar | Reis Ibiza | KPN monteur
CategorieTelecom
Aanmaakdatum24 april 2018

Meer informatie

Voor meer informatie over dit nieuwsbericht kunt u contact opnemen met:

Afd. recruitment,
+31 (0)88 612 5483 of .(JavaScript must be enabled to view this email address)