Banner

Detamo op uitnodiging bij werkbezoek D66 kamerlid Diertens

Onlangs bracht Tweede Kamerlid Antje Diertens (D66) een werkbezoek aan NRTO lid Dirksen Opleidingen. Naast Diertens waren die dag aanwezig Ria van 't Klooster, directeur NRTO en Michel Mol, directeur Detamo Flex Force. Michel Mol (winnaar Leerwerkprijs 2018) ontvang de uitnodiging van dit werkbezoek mede vanwege het bedenken en het uitvoeren van het succesvolle leer-/werktraject KPN monteur. Hierbij worden zowel mannen als vrouwen binnen 16 weken, door nauw samen te werken met Dirksen Opleidingen, opgeleid tot telecom monteur. Zo worden jaarlijks zo'n 60 nieuwe technische specialisten aan de arbeidsmarkt toegevoegd. Naast telecom opleidingen worden door Detamo ook leer-/werktrajecten verzorgd in onder andere de Beveiligingstechniek en CV techniek.

Het werkbezoek stond die dag in het teken van een Leven Lang Leren. Dirksen Opleidingen biedt technische ICT opleidingen aan. Diertens heeft tijdens haar werkbezoek uitgebreid met de deelnemers gesproken over de rol en het belang van een Leven Lang Leren. Naast de gesprekken die zij voerde met de (volwassen) studenten van Dirksen was zij ook bij een presentatie van Hogeschool NOVI over een Leven Lang Leren. 

Ria van ’t Klooster (directeur NRTO) overhandigde Diertens de publicatie Leren Loont, ‘samen met private opleiders werken aan werk in de zorg’. Hierin is te lezen hoe private opleiders samen met UWV, uitzenders, zorginstellingen en bekostigde scholen werkenden en werkzoekenden om- en opscholen voor functies in de zorg. 

Lees het artikel wat Branchevereniging NRTO over het bezoek schreef > 

Detamo op uitnodiging bij werkbezoek D66 kamerlid Diertens

Samenvatting

TagsWerkbezoek | Kamerlid Diertens
CategorieOpleidingen
Aanmaakdatum22 februari 2018

Meer informatie

Voor meer informatie over dit nieuwsbericht kunt u contact opnemen met:

Afd. recruitment,
+31 (0)88 612 5483 of .(JavaScript must be enabled to view this email address)