Banner

Detamo en DZB Leiden, een mooie samenwerking

Detamo Flex Force en DZB Leiden bieden mensen graag een kans om te werken. Onlangs is hiervoor een mooie, succesvolle samenwerking ontstaan.

DZB Leiden

DZB Leiden is het re-integratiebedrijf van de gemeente Leiden. Het is een ambitieuze organisatie, waarbij het draait om mensen en werk. Doel is om werkzoekenden uit de Leidse regio, waaronder de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Zoeterwoude en Voorschoten naar werk te begeleiden. Dat doen ze onder andere door leerwerktrajecten.

Werken en leren

Detamo Flex Force is goed in werken en leren. Een mooi voorbeeld daarvan zijn onze leer-/werktrajecten in de telecom, CV Techniek en Beveiligingstechniek. Via deze leerweg voegen wij jaarlijks zo’n 50 nieuwe technische specialisten aan de arbeidsmarkt toe. We zijn trots dat we daarvoor de STOOF leerwerkprijs 2017/2018 mochten ontvangen.

Succesvolle start

Met succes zijn de eerste kandidaten van DZB Leiden gestart aan hun leerwerktraject bij Detamo Flex Force. Het traject duurt 16 weken, waarvan een stageperiode onderdeel is. Na het behalen van de opleiding met de juiste certificaten, kunnen zij zelfstandig werken in de technische branche. We wensen de kandidaten heel veel succes!

 

Foto: links Carlos Alexandre (Detamo) en rechts Nico Vermeer (DZB Leiden)

Detamo en DZB Leiden, een mooie samenwerking

Samenvatting

TagsDZB | Leiden | Leer-/werktraject
CategorieOpleiding
Aanmaakdatum31 januari 2018

Meer informatie

Voor meer informatie over dit nieuwsbericht kunt u contact opnemen met:

Afd. recruitment,
+31 (0)88 612 5483 of .(JavaScript must be enabled to view this email address)