Banner

Amsterdam is vanaf nu goed beveiligd!

Mooi beveiligingsproject in Amsterdam waar onze collega Marcel werkzaamheden uitvoert aan onder andere de toegangscontrole, brandbeveiliging en de camerasystemen.
 

Vandaag werkt hij aan de voorbereiding van de camera’s binnen; dat wil zeggen aan de verdeelkast. De kabels worden netjes aangesloten zodat de centrale kan worden uitgebreid met nieuwe zones.

 

Marcel vertelt

Een mooie klus voor Marcel. Als geen ander weet hij hoe hij dit soort projecten met succes kan realiseren. Al 18 jaar werkt hij met volle tevredenheid voor Detamo. “Bij Detamo regelen ze de dingen goed voor mij. Ze luisteren goed naar wat je wilt”, aldus Marcel. “En morgen gaan we met een beetje mazzel weer het dak op. Als de zon schijnt kunnen we verder met de buitencamera’s. Ja, die afwisseling vind ik top”.

Reacties collega's Detamo:

Ze bestaan nog! Van die mannen die bijna 20 jaar geleden binnenkwamen omdat ze graag wilden leren en werken. Mensen die begrijpen dat je met de juiste inzet en ontwikkeling zorgt voor een goede toekomst. Zo een is onze Marcel... #Trots #Topper 

Marcel is een fantastisch voorbeeld van persoonlijke ontwikkeling, van telecom monteur tot monteur beveiligingstechniek en al 18 jaar bij detamo. Wil je ook opgeleid worden tot monteur beveiligingstechniek of ben je momenteel op zoek naar een werkgever die naar je luistert? Solliciteer dan bij detamo.nl

 

Werken op de mooiste projecten. Dat doe je bij Detamo. Kijk hier voor de nieuwste vacatures > 

Amsterdam is vanaf nu goed beveiligd!

Samenvatting

TagsAmsterdam | Project | Inbraak
CategorieBeveiliging
Aanmaakdatum27 augustus 2019

Meer informatie

Voor meer informatie over dit nieuwsbericht kunt u contact opnemen met:

Afd. recruitment,
+31 (0)88 612 5483 of .(JavaScript must be enabled to view this email address)