Banner

Alles loopt op rolletjes in Rotterdam

We zijn bij Metrostation Kralingse Zoom in Rotterdam. Reizigers kopen een kaartje bij de kaartjesmachine of checken in met hun OVchipkaart. Ze lopen richting perron en op dat moment komt een metro het station binnenrijden. Mensen stappen in of uit en vervolgen zo de weg naar hun bestemming. Ontspannen en op tijd! En dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door onze Detamo collega Melud. Hij werkt al sinds 2010 via 1 van onze relatie voor 1 van de grotere vervoersbedrijven van Nederland.

Storingsdienst

In de storingsdienst of zoals vandaag, voor het onderhoud. Ieder half jaar worden de verkoopmachines gecheckt. Onderdelen worden gecontroleerd en waar nodig vervangen. Deze apparaten worden immers intensief gebruikt.

 

Van alle markten thuis

Melud is enthousiast, vindt het mooi werk. “Ik ben ondertussen van alle markten thuis”, glimlacht hij. “Iedere week is anders, het is net waar je wordt ingedeeld. Dat kan bij onderhoud zijn, maar ook in de storingsdienst voor de kaartjesapparaten of voor de tram- en busdiensten. 5 Dagen in de week ben ik bezig met mijn passie, de techniek. Dat doe ik al van jongs af aan. Sleutelen aan een fiets, of toen ik ouder werd, aan een brommertje. Ik ben dan ook al snel het MBO gaan volgen richting de Elektrotechniek. Na een paar omzwermingen kwam ik in 2004 bij Detamo terecht, dat is alweer 14 jaar geleden. En het bevalt nog steeds goed.”

Topper

En dat hij van alle markten thuis is blijkt ook wel als een reiziger hem, tijdens het kopen van een metrokaartje, vraagt wanneer de eerstvolgende metro richting station Nesselande vertrekt... Om 12:41 vanaf perron 2. Ook dat weet Melud vakkundig en klantvriendelijk te beantwoorden. Een echte topper!

Ben jij ook op zoek naar een afwisselende baan en wil je ook werken op de leukste projecten in Nederland? 

Solliciteren > 

Alles loopt op rolletjes in Rotterdam

Samenvatting

TagsOnderhoud | Storing | Rotterdam
CategorieElektrotechniek
Aanmaakdatum20 september 2018

Meer informatie

Voor meer informatie over dit nieuwsbericht kunt u contact opnemen met:

Afd. recruitment,
+31 (0)88 612 5483 of .(JavaScript must be enabled to view this email address)