Banner

€500,00 extra bijverdienen, mooi meegenomen!

Collega Irek ontving deze week een waardecheque van € 500,00 omdat hij binnen Detamo met succes een nieuwe collega heeft geintroduceerd. En daar is hij maar wat blij mee! Irek werkt als KPN monteur bij Detamo. Zo’n 4 jaar geleden kwamen wij met elkaar in contact en via het speciaal ontwikkelde leer-werktraject is hij met succes als volleerd telecommonteur in de regio Noord-Brabant aan de slag gegaan. 

Maar wat houdt zo’n functie KPN monteur nu eigenlijk in? Een voorbeeld uit de praktijk ...

Vandaag bezoekt Irek onder andere een echtpaar uit Boxtel die problemen heeft met het internet. Via de helpdesk kon het niet worden opgelost, een monteur uit de regio moet worden ingezet. Na een korte inspectie bleek een nieuwe draadloze verbindingsset al snel de oplossing te zijn. Klant tevreden, KPN tevreden.

 

Irek vertelt…

Het leuke aan dit werk is de afwisseling. En de vrijheid. Je kunt mensen echt helpen, ze zijn vaak erg blij als je langskomt. Dat geeft mij een goed gevoel. Van een nieuwe installatie tot aan het verhelpen van storingen, iedere dag is weer anders. De 32-urige werkweek waar ik voor heb gekozen, vind ik ook erg prettig. Zo kan ik mijn telecomwerkzaamheden combineren met het werk in mijn eigen tattooshop. En dan houd ik ook nog tijd over voor mijn gezin, want dat vind ik ook belangrijk! 

 

Ook op zoek naar een baan in de techniek? Mail ons > 

€500,00 extra bijverdienen, mooi meegenomen!

Samenvatting

TagsBonus
Categorie€ 500,00 waardecheque
Aanmaakdatum22 augustus 2018

Meer informatie

Voor meer informatie over dit nieuwsbericht kunt u contact opnemen met:

Afd. recruitment,
+31 (0)88 612 5483 of .(JavaScript must be enabled to view this email address)