Banner

Beveiliging

Specialisten in beveiliging van Detamo zorgen voor een gevoel van veiligheid.

In opdracht van onze klanten werken Detamo monteurs aan beveilingstechniek. Beveiliging is belangrijk voor bedrijven, instellingen en particulieren want ongewenst bezoek, brand, vandalisme of inbraken hebben een negatief effect en brengen altijd extra kosten met zich mee. Detamo heeft jarenlange ervaring op het gebied van:

  • Brandmeldinstallaties
  • Cameratoezicht
  • Inbraakbeveiliging
  • Toegangscontrole
  • Noodverlichting

Zo installeren de specialisten van Detamo bijvoorbeeld inbraakpreventiesystemen, CCTV-systemen en brandmeldinstallaties. Technisch personeel met de juiste mentaliteit en inzet en het werk uitvoert zoals u dat wenst en bovendien voldoet aan de wettelijke eisen en juiste kwalificaties en certificeringen.

TRENDS IN BEVEILIGING

De beveiligingsuitdagingen waar bedrijven mee te maken hebben, worden complexer en veelomvattender. Beveiliging is niet langer een op zichzelf staand onderdeel binnen bedrijven, maar raakt mede door de opkomst van slimme technologieën steeds meer vervlochten met andere aspecten van een organisatie, zoals IT, marketing en strategie.

Branddetectie met behulp van camera’s is een recente ontwikkeling. Dankzij een geavanceerd algoritme kan detectie plaatsvinden bij de bron, ruim voordat de rook de melders aan het plafond heeft bereikt. Dit maakt videobranddetectie geschikt voor gebouwen met hoge plafonds, stoffige of vochtige ruimtes of voor extreem grote hallen.

BEVEILIGINGSPROJECTEN

Om aan de continue vraag van beveiligingsmonteurs te voldoen leidt Detamo zijn specialisten zelf op. Bent u als installatiebedrijf geinteresseerd om deel te nemen aan het leer-/werktraject zodat u na afronding direct professionele capaciteit kunt inzetten op uw projecten? Of lijkt het je leuk om je verder te ontwikkelen in het bijvoorbeeld het leer-/werktraject beveiligingstechniek? Neem dan contact op via onderstaande buttons.

 

werknemers

 

< Bekijk vacatures