Data- en Telecommunicatie verbindt ons aan elkaar. Detamo heeft volop vacatures voor gekwalificeerde data- en telecom specialisten. Wil jij opdrachtgevers in de telecom branche ondersteunen bij het realiseren en onderhouden van hun vaste en mobiele infrastructuur?
Ontdek meer over de telecom branche
Installatietechniek kom je overal tegen. Wellicht is de huisinstallatie het meest vertrouwd. Toch is er meer. Detamo specialisten werken zowel aan elektrotechniek, energietechniek, meet- en regel- en telecommunicatietechniek. Hoe is het om te werken in de installatietechniek?
Ontdek meer over installatietechniek

ICT

ICT draait om informatiesystemen en computers. De ICT’ers van Detamo ontwerpen en beheren systemen, netwerken en databases van klanten. Denk aan functies zoals: ICT developer, ICT beheerder, medewerker helpdesk, ICT service engineer. Hoe is het om te werken in de ICT?
Ontdek meer over ICT
Detamo heeft jarenlange ervaring op het gebied van: brandmeldinstallaties, cameratoezicht, inbraakbeveiliging, toegangscontrole en noodverlichting. Ben jij klaar voor deze interessante branche? Hoe is het om te werken in de beveiliging?
Ontdek meer over de wereld van beveiliging